Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte herbruikbare mondkapjes

Herbruikbare mondkapjes

In tijden van een virus epidemie zijn herbruikbare mondkapjes onmisbaar. Het grote voordeel van deze mondkapjes, is dat u de maskers kunt wassen en hergebruiken. Het is fijn als u schoon en hygiënisch te werk kunt gaan. Daarom is het erg belangrijk om een goed en comfortbal mondkapje te dragen. Bij Beschermwereld vindt u een ruim assortiment aan herbruikbare mondkapjes. Onze mondkapjes zijn dubbellaags met ruimte voor een filter voor extra bescherming. Alle mondkapjes kunnen gewassen worden. Mondkapjes zijn perfect om zowel uzelf als andere mensen een veilig gevoel te geven. Een mondkapje zorgt ervoor dat bacteriën en virussen minder snel doordringen tot de neus of mond. Daarnaast voorkomt u met het dragen van een mondkapje dat u uw neus of mond kunt aanraken. Hierdoor worden virussen minder snel verspreid. Let er wel op dat deze herbruikbare mondkapjes geen medische mondmaskers of persoonlijke beschermingsmiddelen zijn. De mondkapjes bevatten geen filter en zijn enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik.

Mondkapjes bedrukken

De herbruikbare mondkapjes kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De bedrukking is full color of kan bestaan uit één tot vier kleuren. Door de mondkapjes te bedrukken, maakt u van een algemeen artikel een gepersonaliseerd item. U kunt de herbruikbare mondkapjes helemaal aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. Een bijkomend voordeel van het bedrukken van mondkapjes, is dat u makkelijk extra naamsbekendheid opdoet. Doordat een mondkapje op het gezicht zit, valt een bedrukking op een mondkapje erg op. Zo zal uw bedrijfsnaam blijven hangen bij zowel de drager van het mondkapje, als bij voorbijgangers.

Herbruikbare mondkapjes bestellen

De bedrukte herbruikbare mondkapjes bestelt u makkelijk en snel bij Beschermwereld. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.