Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Mondkapjes online kopen

Mondkapjes bestellen

Mondkapjes kunt u bij ons makkelijk online bestellen. Onze mondkapjes zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en met verschillende normeringen. Kijk bij het bestellen dus altijd welk mondkapje voldoet aan de normeringen die voor u van toepassing is. Zo voorkomt u ongewenste verassingen achteraf. Hieronder vindt u de uitleg van de verschillende normeringen en mondkapjes terug. Bent u er niet zeker van welk mondkapje u moet bestellen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u adviseren.

Categorie 1 mondkapjes

Deze maskers beschermen personen tegen ziekteverwekkers (bacteriën en virussen) uit de neus of mond van andere personen. Dit masker valt in categorie 1 wat inhoudt bedoeld voor cliënten, niet voor medewerkers. 

Categorie 2 mondkapjes

Deze maskers beschermen personen tegen ziekteverwekkers (bacteriën en virussen) uit de neus of mond van andere personen. Dit masker valt in categorie 2 wat inhoudt. Voor gebruik door medewerkers en cliënten in die gevallen waarbij een mondneusmasker vereist is, maarwaar er geen risico bestaat op spatten van lichaamsvloeistoffen.

N95 mondkapjes

Een N95 masker is een mondkapje dat aan een bepaalde standaard van het Amerikaanse National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH) voldoet. Een mondkapje dat de ‘N95’ classificering heeft gekregen filtert minstens 95 procent van alle in de lucht zwevende deeltjes. In het kader van het nieuwe coronavirus dat op het moment van schrijven heerst, raadt de CDC hulpverleners aan om zichzelf te beschermen met een masker dat op zijn minst de N95 classificatie heeft. N95 wordt vaak vergeleken met de FFP2 mondmaskers.

KN95 mondkapjes

Wij bieden KN95-mondkapjes aan om de beste bescherming te waarborgen. De mondkapjes zijn opvouwbaar en reduceert bacterievorm voor in -en uitblazen. Het zijn professionele mondkapje met elastieken bandjes. De kapjes hebben een hoog draagcomfort en kunnen toegepast worden in verschillende industrieën. KN95 is een Chinese standaard die de kwaliteit van het materiaal van de mondkapjes aangeeft. Internationaal wordt de KN95 certificering erkend als de gelijkwaardige variant van de Europese norm FFP2.